Onze snelloopdeuren zijn er in diverse uitvoeringen en geschikt voor elke bedrijfstoepassing, hebben een energiebesparende werking en zijn zeer functioneel. Standaard uitgevoerd met fotocelbewaking, anticrash en frequentie geregelde besturing voor een snelle veilige opening en goede doorstroming van intern verkeer.
 
De PVC snelloopdeur voor thermische scheiding van verschillende bedrijfscompartimenten zijn leverbaar in transparant en diverse kleuren. Verschillende types voor binnen en buitendeur, verkrijgbaar in diverse windklassen (DIN EN 12424) en uitvoeringen waaronder RVS, speciaal voor supermarkten en de "food" industrie. Ook cleanroon en atex en machinepark uitvoeringen behoren tot de standaard verkrijgbare modellen.
 
De ISO uitvoering speciaal ontwikkeld voor vriescellen beschikken over uitstekende isolerende eigenschappen, en is voorzien van interne verwarmingselementen om aanvriezing te voorkomen. Optioneel kan er een thermoframe geleverd worden dat deur en gevel scheid om een nog betere isolatiewaarde te bereiken. De aluminium spiraaldeuren zijn de high speed alleskunners in de markt, alle varianten hebben een hoge inbraakwerendheid en zijn gemaakt op zeer hoge intensiviteit. Optioneel verkrijgbaar in acoustische of thermisch gescheiden uitvoering.
 
Bedieningstoeboren zoals impulsgevels, radar en aanwezigheidsmelders zijn voor alle varianten snelloopdeuren verkrijgbaar.
 
Aangezien dit toepassings afhankelijk is en maatwerk betreft, bekijken wij graag vrijblijvend met u de mogelijkheden en oplossingen.

Folder 2015 / 2020

Industrie Snelloop vouw deur 2020Industrie snelloopdeuren 1

Folder 2023

Industrie Snelloop deur 2023