• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Voor de particuliere markt leveren wij een breed assortiment garagedeuren, voordeuren en diverse toebehoren. Design of authentiek, wij hebben altijd een product wat aansluit bij uw wensen of beeldvorming. Voor de particuliere sector bieden wij een uitgebreid scala aan op maat gemaakte deuren, zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke behoeften en esthetiek van individuele huizen en woningen te voldoen.

Buiten de standaard markt verkrijgbare producten leveren wij ook op maat gemaakte deuren in elk gewenst motief of kleur, speciaal ontworpen voor particuliere klanten die op zoek zijn naar unieke en op maat gemaakte oplossingen voor hun huis. Onze focus ligt op het bieden van een breed scala aan keuzes die passen bij de persoonlijke voorkeuren en stijl van particuliere klanten.

Alle geleverde producten worden verantwoord en milieu bewust geproduceerd, met speciale aandacht voor de behoeften van particuliere klanten die waarde hechten aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze voldoen aan de eisen van de Europese norm 13241-1 en zijn geproduceerd volgens DIN ISO 9001, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert voor particuliere klanten die streven naar hoogwaardige producten voor hun woning.

Garagedeuren, voordeuren en loopdeuren zijn voorzien van SKG certificering, en de optie voor politiekeurmerk veilig wonen, WK2 NEN 5096, waardoor particuliere klanten verzekerd zijn van de hoogste normen op het gebied van veiligheid voor hun woning. Uiteraard is een hogere weerstandsklasse optioneel verkrijgbaar, zodat particuliere klanten kunnen kiezen voor extra beveiligingsmaatregelen die passen bij hun specifieke behoeften en wensen.

Hiernaast vind u de diverse woningbouw productgroepen waaronder u meer informatie kunt vinden, specifiek gericht op de behoeften van particuliere klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve en op maat gemaakte deuren en toebehoren voor hun woning.

Product niet gevonden? Vraag het ons! Ons toegewijde team staat klaar om particuliere klanten te helpen bij het vinden van oplossingen die perfect aansluiten bij hun individuele eisen en voorkeuren. 

Product niet gevonden?  vraag het ons Contact