• slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

Wij zijn de specialist in deurtechniek en laad- lossystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met industriedeuren, branddeuren, garagedeuren, docklevellers en schaarheftafels te maken heeft. Als leverancier weten wij dat kwaliteit geen compromissen moet kennen, en werken wij daarom enkel met de meest hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken uit de markt. Wij streven altijd naar innovatie, verbetering en duurzaamheid.

Voor nieuwbouw, logistieke oplossingen en vervanging hebben wij een scala aan eigen producten en zijn wij dealer van toonaangevende merken. Wij bieden kant en klare oplossingen die voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers en geven altijd advies op maat. Voor architecten bieden wij custom made design oplossingen.

Voor het service gedeelte met betrekking tot het onderhouden, keuren en repareren van uw bestaande producten hebben wij alle kennis en kunde in huis. Wij zijn merkonafhankelijk en beschikken over een grote materiaal voorraad in onze ruim 1000m2 tellende magazijnen op twee locaties. Hierdoor kunnen wij accuraat handelen bij calamiteiten. Al onze geleverde en gebruikte materialen zijn altijd merk origineel en kwalitatief.

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en heeft een goede landelijke dekking. Wij zijn op de hoogte van alle huidige regelgevingen, in het bezit van de benodigde papieren (waaronder VCA), gekeurd materieel en beschikken over eigen hoogwerkers. Als specialist zijn wij daardoor in staat om vakkundige reparaties uit te voeren aan alle producten en merken die de markt biedt, op elk moment. Wij zijn als bedrijf actief in Nederland, België en Duitsland.

Onze bedrijfsdiensten kort samengevat:

  • Productinformatie, verkoop en projectbegeleiding
  • Levering en montage
  • Periodiek onderhoud en/of keuringen (met rapportage)
  • Reparaties uitvoeren
  • Aanpassen en uitbreiden van bestaande installaties

Kortom heeft u interesse, vragen of technische problemen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.