De vakspecialist op het gebied van deurtechniek en dockequipment. Bieden van innovatieve nieuwbouwoplossingen met oog voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Service gerichte dienstverlener met pasklare oplossingen.

Naast het leveren en monteren van nieuwe producten kunnen wij u uiteraard ook goed van dienst zijn met betrekking tot het onderhouden, keuren en repareren van uw huidige materieel. Uiteraard is onze servicedienst op de hoogte van alle huidige regelgevingen,  in het bezit van gekeurd materieel, VCA en beschikken wij over een eigen hoogwerker.

Door de jaren heen hebben wij een grote klanten- en relatiekring opgebouwd waardoor wij ten aanzien van reparaties, niet  merkgebonden, in staat zijn van vele merken zowel gangbare als niet gangbare onderdelen te kunnen leveren.

Als specialist zijn wij daardoor in staat om vakkundige reparaties uit te voeren aan alle producten en merken die de markt biedt.

Aangezien kwaliteit geen compromissen kent, werken wij met de meest hoogwaardige producten en vooraanstaande merken. Voor nieuwe producten en logistieke oplossingen zijn wij dealer van het gerenommeerde merk Hörmann.

 

Onze bedrijfsdiensten kort samengevat:

  • Productinformatie, verkoop en projectbegeleiding
  • Levering en montage
  • Periodiek onderhoud en/of keuringen (met rapportage)
  • Storingzoeken, reparaties uitvoeren
  • Aanpassen en uitbreiden van bestaande installaties en het zoeken naar passende oplossingen

Kortom heeft u interesse, vragen of technische problemen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.